Vi står for hele projektet

  Medlem af Dansk VVS garantiordning

  Fokus på dine behov​

Nyt badeværelse | Renovering og nyanlæg i Kalundborg

​Hos Bengtson Blik og VVS har vi mange års erfaring med sanitetsteknik, rørarbejde og alle former for badeværelsesrenovering, vi kører ud i hele Nordvestsjælland og har særligt lavet mange badeværelser i Kalundborg, Jyderup og Høng. Hos os er der ingen opgave, der er for stor eller for lille, når det kommer til badeværelser. 

Vi kan sørge for alt lige fra reparation af en dryppende vandhane, til en gennemgribende renovering af badeværelse - og til nyanlæg af et helt nyt badeværelse i forbindelse med nybyggeri eller ombygning. Vi kan blandt andet lave:

  • Helt nyt badeværelse
  • Renovering og ombygning af badeværelse
  • Nyt toilet, nyt bad, ny håndvask mv.
  • Rørarbejde og andet installationsarbejde

Nyt badeværelse kræver planlægning

​Uanset hvilken opgave du står over for, er det altid en god idé at få en professionel vurdering af dine ønsker og rådgivning omkring hvilken løsning, der bedst opfylder dem. Derfor står vores autoriserede medarbejdere altid klar til at rådgive dig om nyt badeværelse. 

Gennem en god dialog finder vi den rette løsning for dig, når du skal have anlagt badeværelse eller står over for en badeværelsesrenovering. På denne måde sørger vi for ikke at gå på kompromis med kvaliteten og resultatet samtidig med, at vi kan finde frem til den bedste pris.

Vi vægter godt håndværk højt og ved samtidig, at det er dig, der skal have glæde af badeværelset.

Dine behov i højsædet

Vi udformer derfor badeværelset efter din smag, uanset om der er tale om en ombygning af badeværelset, renovering af dit badeværelse eller montering af et helt nyt badeværelse. Vi installerer naturligvis også fjernvarme og ventilation.

​Udelukkende materialer af høj kvalitet benyttes, og vi har en række faste leverandører og samarbejdspartnere, så vi kan stå inde for, at det færdige arbejde på dit badeværelse er af ypperste kvalitet. Med samarbejdspartnere menes også andre fagentrepriser som eksempelvis murere, når du skal have anlagt nyt badeværelse.

Hvad koster en renovering?

​Skal du have foretaget renovering af badeværelse eller andet badeværelsesarbejde, kan du altid kontakte os på telefon 20 43 90 60. Ring og lad os få en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver dig samtidig et gratis og uforpligtende tilbud.​ 

Vær opmærksom på, hvis du har et lille badeværelse, at kvadratmeterprisen i gennemsnit er højere, end hvis du skal have renoveret et stort badeværelse, hvor det altså er billigere, pr. m2 at få lavet renovering af badeværelse.

Profil

Bengtson Blik og VVS ApS er et mindre blikkenslager og vvs-firma, der lægger stor vægt på at levere et professionelt stykke arbejde samt en personlig service til vores kunder.

Firmainfo

Bengtson Blik og VVS ApS

Klovbyvej 6

4490 Jerslev Sjælland

Mobil: 20 43 90 60

info@blikvvs.dk

Medlem af