Vi står for hele projektet

  Medlem af Dansk VVS garantiordning

  Fokus på dine behov​

Montering af varmepumpe med luft til vand-system

Hos Bengtson Blik og VVS har vi gennem længere tid, stået for montering af Weishaupt varmepumper hos rigtig mange tilfredse kunder i både Kalundborg, Høng og Jyderup. Vi forhandler og monterer, luft til vand varmepumper, fra producenten Weishaupt, i lokalområdet nær Jerslev, på Sjælland. Som forhandler af varmepumper, tilbyder vi både installation af varmepumper og varmepumpeservice.

En Weishaupt luft til vand-varmepumpe varmer huset op med varme fra luften. En luft/vand-varmepumpe opstilles i to dele, både udendørs og indendørs. Den indendørs varmepumpe, suger den udendørs luft ind via en luftkanal, overfører varmen til kølemidlet og pumper det op til det ønskede temperaturniveau. 

En af de største fordele er, at der ikke dannes nogen røggasser og der er derfor ikke behov, for en skorsten eller ventilation. Ved montering af varmepumpe, skal der kun bruges en strømforsyning, til at sikre en problemfri drift. Luftkanalerne for tilførsel af udendørs luft, kan tilpasses individuelt, til stort set alle rumforhold.

Bedste effekt med Weishaupt varmepumpe

​For hver kWh (elektrisk energi), genererer en Weishaupt luft/vand-varmepumpe tre til fire gange så meget varmeenergi. Ved at udskifte en oliekedel, med en varmepumpe, eller ved montering af varmepumpe i eksisterende byggeri uden radiatorvarme, kan et varmepumpesystem generere høje temperaturer med fremløbstemperaturer på op til 75 °C.​​

Weishaupt varmpepumpen genererer varme helt ned til -25 °C graders frost. Denne type luft til vand varmepumpe, må altså siges, at være en pålidelig varmekilde, også i den danske vinter. Weishaupt varmepumper kører desuden ekstremt støjsvagt. Kompressorer og ventilatorer kan næsten ikke høres og resulterer i en behagelig støjsvag drift.

Flere muligheder for installation af varmepumpe

Ved montering af varmepumpe, kan vi også sørge for varmtvandsforsyningen i din bolig - eller dit erhverv. Weishaupt Kombibeholder (WKS) er en meget elegant løsning, hvor alle komponenter til kobling af beholder, varmekredsløb og varmtvandsfordeling er samlet i en kompakt enhed.

Vi tilbyder kun installation af varmepumper fra Weishaupt, da materialerne er af høj kvalitet og den solide konstruktion og anerkendte teknologi giver problemfri drift i mange år. Skulle uheldet være ude, yder vi, udover installation af varmepumpe, også varmepumpe service.

Ønsker du mere information om Weishaupts luft/vand-varmepumper, kan du besøge producentens hjemmeside.​

Hvad koster montering af varmepumpe?

Ønsker du en varmepumpe-løsning i din bolig eller erhverv, kan du med stor fordel ringe til os på Vestsjælland. Uanset om du har behov for m​ontering af ny varmepumpe, eller reparation eller service af din varmepumpe, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 43 90 60 for at drøfte din opgave, og herefter modtage et uforpligtende tilbud.

Prisen varierer ikke ret meget, men fastsættes alt efter dine ønsker til montering af varmepumpen. Du er også meget velkommen til at benytte kontaktformularen, for at modtage et godt tilbud på luft til vand varmepumpe fra Weishaupt.

Er du stadig i tvivl om din varmeløsning, bør du ringe til os og få rådgivning, vi tilbyder nemlig flere løsninger, eksempelvis også fjernvarmeinstallationer.

Profil

Bengtson Blik og VVS ApS er et mindre blikkenslager og vvs-firma, der lægger stor vægt på at levere et professionelt stykke arbejde samt en personlig service til vores kunder.

Firmainfo

Bengtson Blik og VVS ApS

Klovbyvej 6

4490 Jerslev Sjælland

Mobil: 20 43 90 60

info@blikvvs.dk

Medlem af