Vi står for hele projektet

  Medlem af Dansk VVS garantiordning

  Fokus på dine behov​

Fjernvarme - vi installerer det hele for dig!

Skal du have skiftet din eksisterende varmeløsning? Vores VVS-installatør med base i Nordvestsjælland har mange års erfaring med installation af fjernvarmeanlæg. Vi har installeret fjernvarme i Kalundborg, Jyderup, Høng & omegn for rigtig mange kunder, så vi ved, hvordan det skal gøres. Det er meget vigtigt, at det gøres korrekt, og derfor er det altså meget vigtigt, at du vælger den rigtige samarbejdspartner. Vi garanterer, at det laves ordentligt første gang, hvis I vælger os. Derudover er vi flinke, rare og pålidelige, så I får også en rigtig god samarbejdspartner.

At få installeret fjernvarme er et tidssvarende og moderne valg. Samtidig følger der så lidt besvær med som muligt. 

En økonomisk fornuftig investering

Ved et fjernvarmeanlæg medfølger der blandt andet, utrolig lidt vedligeholdelse. Samtidig er det en økonomisk favorabel løsning, ikke mindst, på grund af anlæggets længere levetid, i forhold til traditionelle varmeanlæg.

Vi kan være behjælpelige med alt, inden for fjernvarme. Vi kan både lave en udskiftning af dit nuværende varmesystem, ligesom vi kan sørge for alle reparationer og vedligeholdelse af fjernvarmesystemet. Uanset størrelse og model, håndterer vores dygtige håndværkere, din nye eller eksisterende fjernvarmeinstallation professionelt.

Vi forhandler Danfoss fjernvarmeunits, da vi kan stå inde for kvaliteten.

Det rigtige valg af fjernvarmeinstallation

​For at få din varmeløsning til at fungere bedst muligt, kan det ofte kræve en professionel vurdering. Hvad enten du overvejer at skifte til en fjernvarmeinstallation, eller vil have vurderet din nuværende energiløsning, sørger vores veluddannede og dygtige medarbejdere for, at levere en god og grundig rådgivning. Sammen finder vi den løsning, der passer bedst til dine behov ud fra både forbrug, varmeeffektivitet - og selvfølgelig din økonomi.

Hvad koster installationen?

​Uanset om du skal have installeret fjernvarme eller varmepumpe, er vi eksperter i energirådgivning. Vi dækker hele Kalundborg, Høng & Jyderup på Vestsjælland, og du kan få en pris på installation og service af fjernvarme ved at kontakte os allerede i dag.

Ring på telefon 20 43 90 60, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på din nye fjernvarmeinstallation.​ Du kan også benytte kontaktformularen til at beskrive din opgave.

Profil

Bengtson Blik og VVS ApS er et mindre blikkenslager og vvs-firma, der lægger stor vægt på at levere et professionelt stykke arbejde samt en personlig service til vores kunder.

Firmainfo

Bengtson Blik og VVS ApS

Klovbyvej 6

4490 Jerslev Sjælland

Mobil: 20 43 90 60

info@blikvvs.dk

Medlem af