Vi står for hele projektet

  Medlem af Dansk VVS garantiordning

  Fokus på dine behov​

Fjernvarme er ekstremt nemt at få

Skal du have skiftet din eksisterende varmeløsning? I lokalegnen på Vestsjælland, lige mellem Kalundborg, Høng og Jyderup, ligger vores VVS-firma. Vi har mange års erfaring med installation af fjernvarmeanlæg.

En fjernvarmeinstallation er et tidssvarende og moderne valg. Samtidig følger der så lidt besvær med, som muligt. 

Ved et fjernvarmeanlæg medfølger der blandt andet, utrolig lidt vedligeholdelse. Samtidig er det en økonomisk favorabel løsning, ikke mindst, på grund af anlæggets længere levetid, i forhold til traditionelle varmeanlæg.

Vi kan være behjælpelige med alt, inden for fjernvarmeinstallation. Vi kan både lave en udskiftning af dit nuværende varmesystem, ligesom vi kan sørge for alle reparationer og vedligeholdelse af fjernvarmesystemer. Uanset størrelse og model, håndterer vores dygtige håndværkere, din nye eller eksisterende fjernvarmeinstallation professionelt.

Vi forhandler Danfoss fjernvarmeunits, da vi kan stå inde for kvaliteten.

Det rigtige valg af fjernvarmeinstallation

​For at få din varmeløsning til at fungere bedst muligt, kan det ofte kræve en professionel vurdering. Hvad enten du overvejer at skifte til en fjernvarmeinstallation, eller vil have vurderet din nuværende energiløsning, sørger vores veluddannede og dygtige medarbejdere for, at levere en god og grundig rådgivning. Sammen finder vi den løsning, der passer bedst til dine behov ud fra både forbrug, varmeeffektivitet - og selvfølgelig din økonomi.

Hvad koster det at få installeret fjernvarme?

​Uanset om du skal have installeret nyt fjernvarmeanlæg eller varmepumpe, er vi eksperter i energirådgivning. Vi dækker hele Kalundborg, Høng & Jyderup på Vestsjælland, og du kan få en pris på installation og service af fjernvarme ved at kontakte os allerede i dag.

Ring på telefon 20 43 90 60, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på din nye fjernvarmeinstallation.​ Du kan også benytte kontaktformularen til at beskrive din opgave.

Profil

Bengtson Blik og VVS ApS er et mindre blikkenslager og vvs-firma, der lægger stor vægt på at levere et professionelt stykke arbejde samt en personlig service til vores kunder.

Firmainfo

Medlem af