Erfaren og alsidig VVS arbejde

Hos Bengtson Blik & VVS har vi i mange år leveret alskens former for VVS-arbejde – både store og små opgaver. Hvis du vil have godt håndværk til en god pris i Kalundborg og omegn, så er vi de rigtige at kontakte.

Ud over en lang erfaring med det grundlæggende og ”klassiske” VVS-arbejde, sørger vi for hele tiden at være opdateret på nye og moderne metoder. På den måde kan vi spare vores kunder for både besvær og penge. Vi kan foretage enkelte reparationer eller opgaver, ligesom vi kan stå for dit VVS-arbejde fra start til slut.
Vi kan varetage alle dele af arbejdet og sørger for:

  • Indkøb og materialer
  • Installering
  • Montering
  • Vedligeholdelse

Varmepumper

​Et af vores specialer er varmepumper. Specielt vælger rigtig mange af vores kunder den pålidelige Weishaupt luft/vand-varmepumpe. Det er en god løsning, hvis du vil have en så billig, nem og holdbar varmeløsning til dit hus.

God og grundig vejledning

​Hvad enten du står over for en lille reparation eller et helt nyt badeværelse, kan Bengtson Blik & VVS klare opgaven. Vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde den rette løsning, og gennem samtale og professionel rådgivning sørger vi for, at vores kunders ønsker bliver opfyldt.

Ring i dag på 20 43 90 60 for at høre, hvad vi kan gøre for dig og få et uforpligtende tilbud på dit VVS-arbejde.​

Profil

Bengtson Blik og VVS ApS er et mindre blikkenslager og vvs-firma, der lægger stor vægt på at levere et professionelt stykke arbejde samt en personlig service til vores kunder.

Firmainfo

Bengtson Blik og VVS ApS

Klovbyvej 6

4490 Jerslev Sjælland

Mobil: 20 43 90 60

info@bengtson-blik-vvs.dk

Medlem af